chocolade-nieuws

Cupcakes versieren die om op te eten zijn!

Cupcakes maken en versieren is leuk voor iedereen. Dat vonden ze ook bij de personeelsvereniging van de Universiteit Leiden. Daarom kwamen zij afgelopen dinsdag gezellig naar Cacao van jou, om een leuke en lekkere cupcake workshop te volgen.

Workshop cupcakes versieren

Met 13 personen gingen we aan de slag! In 2,5 uur toverden we de cupcakes om tot prachtige kunstwerkjes. We gebruikten bijvoorbeeld een lekker luchtige botercrème. Deze konden de deelnemers van de workshop verder op smaak brengen met kruiden of een lekkere likeur. De botercrème werd natuurlijk ook voorzien van een leuk kleurtje. Hiervoor gebruikten we chocola of kleurstof.

cupcakes-maken-versieren

Het resultaat was om op te eten! Maar ook van het voortraject werd flink gesmuld. De deelnemers hebben namelijk onbeperkt geproefd van de gesmolten chocola.

cupcake-workshop

Een workshop volgen bij Cacao van jou

Wil jij ook zo’n leuke cupcake workshop volgen en naar huis gaan met een paar mooi versierde cakejes? Neem dan contact met ons op. Wil je liever een andere workshop volgen, maar die wel te maken heeft met chocola? Bekijk dan ons complete workshop overzicht.