chocolade-workshops-bonbons

Chocolade pump & truffels workshop

De chocolade workshop beginnen we met het vertellen over de herkomst en bijzonderheden van chocolade. We geven je uitleg over de materialen en grondstoffen die we gaan gebruiken en overhandig je de recepten. Tijd om aan de slag te gaan! Je maakt met de hand een pump van chocolade. Deze strakke pump kun je decoreren met chocolade. Daarna maken we een uitgebreid assortiment chocoladetruffels, dat bestaat uit diverse smaken. Denk daarbij aan kaneel, kokos, rum, sinaasappel, limoen, cointreau of koffielikeur. Wanneer alles is gestold, eindigen we deze workshop door alles in te pakken in een mooi bonbondoosje.


21 februari 2020 19.00-21.00 € 36,50
31 januari 2020 19.00-21.00 € 36,50

Groepsworkshops

Een chocolade pump & truffels workshop is leuk voor vele gelegenheden, zoals een vrijgezellenfeest. Je kunt een workshop boeken voor eigen groepen vanaf zes personen. De prijs voor een 2 uur durende workshop is:

Vanaf 6 personen: € 36,50 p.p incl. drankjes

Prijzen zijn inclusief BTW. 

Boek een chocolade pump & truffels workshop

Deze workshop is ontzettend leuk om aan mee te doen. Wil jij dat ook? Bel ons op 06-51561442 om te zien of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is, of neem contact op via de onderstaande buttons: