chocolade-workshops-bonbons

Heel Leiden bakt met varen

Deze bakworkshop is uiteraard afgeleid van het ongekend populaire programma Heel Holland bakt. We gaan tijdens deze workshop in duoverband een heerlijke taart maken. Aan het begin krijg je uitleg over de grondstoffen en de te gebruiken materialen. We starten met de voorbereiding om gezamenlijk deeg en vullingen zoals Zwitserse room, bavaroise of een crème te maken. Hierna kunnen we onze fantasie loslaten om de lekkerste taart van de dag te bereiden, onder begeleiding van Cacao van jou. We proeven gezamelijk de baksels, en wie weet mag jouw team zich daarna de winnaar noemen van Heel Leiden bakt. De restanten nemen we mee in een taartdoos en de recepten delen we door naar alle deelnemers. De dag sluiten we af met een sloepentocht, waarbij je op het water kan nagenieten onder het genot van een lekker stuk taart.


Groepsworkshops

De Heel Leiden bakt workshop met sloepentocht is leuk voor veel gelegenheden, zoals een personeelsfeest, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met je vrienden. Je kunt de workshop boeken voor groepen vanaf 10 personen. De prijs voor een 4 uur durende Heel Leiden bakt workshop met sloepentocht is:

10-20 personen € 59,50,- p.p.

De prijs is inclusief BTW en drankjes.

Boek een Heel Leiden bakt workshop met varen

De Heel Leiden bakt workshop met varen is ontzettend leuk om aan mee te doen. Wil jij dat ook? Bel ons op 06-51561442 om te zien of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is, of neem contact op via de onderstaande buttons: