chocolade-workshops-bonbons

Kinder chocolade workshop

Tijdens de kinder chocolade workshop gaan we verschillende soorten chocolade proeven, met lange vingers en spekkies! De kinderen maken dan met de hand allerlei soorten chocolade, om hun vingers bij af te likken. Na afloop krijgen zij alles in een doosje mee naar huis, om de chocolaatjes daar lekker op te eten en misschien wel te delen met familieleden. Chocola maken en versieren is hard werken en daar krijg je dorst van. Wij hebben daarom limonade klaar staan om deze dorst te lessen. Dit is niet alleen de leukste, maar ook de lekkerste kinderworkshop! Het is dan ook uitermate geschikt voor kinderfeestjes.


Groepsworkshops

Je kunt al een chocolade workshop voor kinderen boeken voor eigen groepen vanaf zes personen (vanaf 8 jaar). Deze kinderworkshops zijn te boeken voor de woensdagmiddag tussen 12:00 uur en 18:00 uur en de zaterdagochtend tussen 10:00 uur en 14:00 uur. De prijs voor een 1,5 uur durende workshop is:

6-15 personen: € 18,50 per kind

Prijzen zijn inclusief BTW.

Boek een kinder chocolade workshop

Tijdens de chocolade workshop kunnen kinderen al hun creativiteit verwerken in mooie creaties van chocola. Heb je interesse? Neem dan snel contact op om te kijken of de door jou gewenste datum nog vrij is! Je kunt ons bellen op 06-51561442, maar je kunt ook de onderstaande buttons gebruiken: