chocolade-workshops-bonbons

Workshop koken met chocola

Tijdens de workshop 'Koken met chocola' kun je jezelf helemaal uitleven met het maken van lekkere gerechten. We starten met het maken van een aperitief, met bijvoorbeeld een zwarte olijventapenade die we natuurlijk combineren met chocolade. Verder kunnen er ook gerechten worden gemaakt zoals een heerlijke mango-lenteuitortilla met geraspte pure chocolade. Of wat te denken van sappige kippenpootjes met chocolade-portsaus en wintergroenten? Daarna is het tijd voor een lekker toetje, zoals een frambozen coulli met een bananenyoghurt mousse en een ijsbonbon. We laten je natuurlijk niet naar huis gaan zonder een lekkere kop koffie of thee, met een zelfgemaakte bonbon. Dit is slechts een greep uit de vele gerechten die mogelijk zijn, waarbij we rekening kunnen houden met eventuele wensen en diëten.


Groepsworkshops

Workshops koken met chocola zijn erg leuk voor diverse gelegenheden, zoals vrijgezellenfeesten en personeelsfeesten. Je kunt een chocolade workshop boeken voor eigen groepen vanaf zes personen. De prijs voor een 4 uur durende workshop is:

6-15 personen: € 59,50 p.p.
16-25 personen: € 57,00 p.p.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Boek een 'Koken met chocola' workshop

Lijkt het je leuk om eens deel te nemen aan deze workshop en te gaan koken met chocola? Bel ons dan op 06-51561442 om te zien of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is, of neem contact op via de onderstaande buttons.